KONTAKT

NOVOGODIŠNJI TURNIR

29-12-2017

Podeli vest

naslov vesti

Tokom našeg poslednjeg radnog vikenda u 2017. godini, ŠF DIF je organizovala tradicionalni IX novogodišnji turnir za dečake rođene 2009. godine. Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je, po prvi put, šest ekipa, među kojima su bile tri ekipe ŠF DIF, a pored nas, tu su bili i drugari iz ŠF SENJAK (Valjevo), ŠF FAIR - PLAY i ŠF INTERNACIONAL.
Ukratko rečeno, "prštalo" je na svakom delu terena!
Jednostavno deca su bila razigrana, željna demonstriranja svega onoga što su naučili u dosadašnjem periodu bavljenja fudbalom. Golovi na jednom, drugom terenu, na jednoj i drugoj strani terena su se samo smenjivali, toliko ih je bilo da su treneri koji su učestovali u organizaciji ove manifestacije jedva postizali da isprate dešavanja i to obelodane na zvaničnom semaforu. Pregršt fantastičnih driblinga, fintirajućih pokreta, skrivenih dodavanja, udaraca po lopti glavom, golmanskih odbrana, kao i oduzetih lopti. Ma jednostavno, bilo je to čarobno popodne prepuno fudbalske magije koju su ispoljavali svi učesnici turnira.
Zahvaljujemo se i drugarima iz drugih škola koji su svojim dolaskom upriličili čitav događaj i čestitiamo ekipi ŠF INTERNACIONAL na osvojenom prvom mestu.
Slike (na kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo gospodinu Markoviću) u nastavku ove vesti će i dodatno potvrditi sve gore navedeno u tekstu...

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti