KONTAKT

MALIŠANI NA STADIONU ZVEZDE

12-12-2017

Podeli vest

naslov vesti

Kao što je ranije bilo najavljeno, naši mališani su prethodnog vikenda bili u poseti FK "CRVENA ZVEZDA". Posetili smo muzej, u kojem su se deca upoznala sa bogatom istorijom kluba, gde smo videli ogroman broj nagrada i trofeja koje je klub do sada osvojio i gde smo čuli niz zanimljivih anegdota vezanih za igrače koji su svojim nastupima za ovaj klub, obeležili pojedine periode u istoriji kluba. Nakon toga smo obišli stadion "Rajko Mitić", tzv. Marakanu, i kompleks terena na kojima treniraju omladinske kategorije i seniorska ekipe našeg trofejnog kluba. Posetu smo završili gledanjem utakmice FK Crvena zvezda - Fk Borac Čačak koju je naš domaćin rešio u svoju korist.
Jedino što nam tog dana nije išlo u korist, bili su vremenski uslovi, pa je zbog velike hladnoće bio manji broj onih koji su uspeli da odgledaju meč do kraja.
Bilo je ovo sjajno iskustvo za sve one koji su u nedelju bili sa nama, a ovom prilikom obećavamo da ćemo sličnom posetom, našem drugom trofejnom klubu, obradovati i one članove ŠF DIF koji su obožavatelji FK "Partizan" - a.
Očekujemo vas 16. i 23. decembra u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja na turnirima u organizaciji ŠF DIF.
Sportski pozdrav!!!

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti