KONTAKT

ODRŽAN 9. NIKOLJDANSKI TURNIR

18-12-2017

Podeli vest

naslov vesti

U subotu, 16.12.2017. godine, bili smo domaćini tradicionalnog, 9. po redu nikoljdanskog turnira za dečake rodjene 2010 godine. Turnir se održao u sali Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja uz učešće 4 ekipe. Naši gosti na ovogodišnjem turniru, kojima se ovom prilikom zahvaljujemo što su prihvatili poziv i ulepšali ovaj turnir, bile su ekipe Voždovca i Fair-Play-a, a pored njih su učestvovale i naše dve ekipe, jedna pod imenom Dif, a druga pod imenom Fsfv.
Odigrano je 6 mečeva, gde su dečaci svih ekipa, prikazali mnoštvo atraktivnih i lepih poteza, na kojima bi i mnogo stariji momci mogli da zavide, a svaki potez je uvek časćavan gromoglasnim aplauzom roditelja i publike, koji su zaista, u velikom broju napunili salu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Takodje, treba spomenuti da je ekipa Voždovca zauzela prvo mesto, ekipa Difa drugo, dečaci iz Fair-Play-a treće, a ekipa Fsfv-a četvrto mesto. Naravno da je rezultat potpuno bio u drugom planu i mnogo je bilo lepše gledati njihove poteze, udarce glavom, efektne golove i nasmejana lica mališana, nego brojati rezultat.
Na kraju turnira, podeljena su brojna individualna priznanja, medju kojima apsolutno ne treba praviti razliku, ali ipak treba napomenuti da je najbolji igrač turnira Petar Kostadinović iz ekipe Fsfv-a.
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim ekipama koje su učestvovale na turniru, pre svega našim gostima, ljudima koji su pomogli da organizacija turnira bude fenomenalna. Ono što nas takodje raduje je su i pohvale, koje smo dobili od naših gostiju, ne samo za organizaciju turnira, nego i za način na koji radi naša škola, što nam stavlja obavezu da iz dana u dan napredujemo.
Zahvaljujemo se svima na dolasku i ovom prilikom vas pozivamo da prisustvujete i tradicionalnom 9. Novogodišnjem turniru koji se održava narednog vikenda.

IZDVAJAMO

1

Tekst vesti