KONTAKT

Treneri

o školi

Imajući u vidu da imaju pravo da obučavaju samo oni koji su i sami predhodno obučeni, trenerski, stručni kadar naše škole fudbala sačinjavaju mladi, ambiciozni, vredni i stručni, Viši fudbalski treneri i profesori Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, univerziteta u Beogradu.

Radi kvalitetnijeg i intezivnijeg rada na svakom treningu i u organizaciji svake utakmice učestvuje veći broj trenera (uobičajeno je da na 5-6 polaznika škole ide po jedan trener ili profesor fizičkog vaspitanja).

Smatramo da je nemoguće da se uspešno prenose znanja i informacije na najmlađe polaznike škole ukoliko nema dovoljno učesnika, odnosno trenera u sprovođenju plana i programa škole fudbala DIF.

Primarni zadatak, naših trenera, je da se obuči, trenira i usavršava tehnika fudbalske igre (udaraca po lopti – dodavanja, udaraca na gol, centaršuteva, volej udaraca, "makazica","špic" udaraca ..., kao i primanja lopti, vođenja lopte, driblinga i finti, oduzimanja lopti od protivnika ...) i osnovne taktičke radnje za odgovarajući uzrast (saradnja dva igrača u ofanzivi i defanzivi ...).

Termini

o školi

Časovi u školi fudbala se održavaju tri puta nedeljno: utorkom i četvrtkom od 19-21h i subotom od 12-14h u hali, a za vreme letnjih meseci i na otvorenim terenima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.